Najbolji frizerski studio u Zagrebu

Joelle

Izdvojene usluge

Sve za Vas

U frizerskim salonima Green Room i Joelle Vam nudimo samo najbolje usluge i preparate. U našim salonima ste u najboljim rukama pa iskušajte naše nove proizvode ili zasjajite uz najnovije frizerske tehnike!

ChromaId

ChromaId

Vodeći frizerski profesionalni brend Schwarzkopf Professional zaslužan je i za, prvi, 100 posto prilagođen semi-permanentan mix&tone koloracijski sistem Chroma ID. Ovaj inovativan sustav boja, zahvaljujući neograničenim mogućnostima i kombinacijama nijansi, od najsofisticiranijih do najodvažnijih, omogućuje prilagođavanje i izražavanja identiteta svakog klijenta.

Više
FIbrePlex

FibrePlex

Naš salon koristi samo najbolje preparate kako bi svojim klijentima pružili nezaboravno iskustvo! Fibre Plex preparati brenda Schwarzkopf Professional, naši su glavni saveznici za njegu kose. Pomažu spriječiti oštećenja kose prilikom bojanja, izbjeljivanja ili vađenja pramenova, vidljivo poboljšavaju kvalitetu kose, produžuju trajnost boje te kosu ostavljaju mekom, sjajnom i zdravom!

Više
steampod

Steampod Pegla za Kosu

Koristeći kontinuirani protok pare pod visokim pritiskom za ciljanje svake niti bez poravnavanja vlakana, alat za oblikovanje kose sadrži anodizirane keramičke pločice kako bi stvorio ultra glatku završnu obradu s sjajem poput zrcala.

Više

ANALIZA KOSE

Salon Labs

• SAMO U GREEN ROOM SALONU

Schwarzkopf Professional prvi je i jedini brend koji na tržište donosi naprednu tehnologiju nazvanu Schwarzkopf Professional SalonLab Analyzer. Ponosni smo što je možete pronaći baš u našem salonu! Riječ je o tehnologiji koja kombinira frizerske ekspertize s uvidima dobivenim iz podataka i time precizno dijagnosticira stanje kose te omogućava individualan pristup u potpunosti prilagođen potrebama klijenata. Zajedno s vama stvaramo najljepše price o vašoj kosi.

Izdvojene frizure

Unikatan Styling

Svaka usluga pružena u našim salonima je posebna priča kojoj smo posvetili iznimnu pažnju. Svaka frizura i tretman su unikatni, a ovo su neki od nama najdražih radova!

Društvene Mreže

Pratite Nas

Modni trendovi se mijenjaju iz dana u dan. Pratite nas na društvenim mrežama da ostanete u koraku i da vidite naše posljednje radove!

Kontaktirajte nas

Joelle

Green Room

Copyright © 2020. Tophair d.o.o