Kustošijanska 42, Zagreb

+385 (0)1 - 3702 - 950

greenroom@mail.com

Objave

steampod

Steampod Pegla za Kosu

Koristeći kontinuirani protok pare pod visokim pritiskom za ciljanje svake niti bez poravnavanja vlakana, alat za oblikovanje kose sadrži anodizirane keramičke pločice kako bi stvorio ultra glatku završnu obradu s sjajem poput zrcala.

Više »

Analiza Kose

Revolucionarna inovacija – prvi je uređaj koji frizeru omogućava skeniranje unutar strukture kose pomoću infracrvene tehnologije, uz podršku SalonLab aplikacije koja vodi i frizera i klijenta kroz proces konzultacija i analize.

Više »
sisanje vrucim skarama

Šišanje Vrućim Škarama

Želite pustiti dugu kosu a nikako vam ne uspijeva? Isprobajte šišanje vrućim škarama! Prednosti ovakvog šišanja su mnogobrojne, vrhovi ne pucaju, kosa se manje lomi i lakše raščešljava, formira se njen volumen i elastičnost te je jednostavnija za održavanje i stiliziranje.

Više »
fibre_clinix

Fibre Clinix

Fibre Clinix novi je, ekskluzivni, potpuno modularni režim njege kose u salonu koji koristi vrhunsku tehnologiju i u potpunosti se prilagođava – od salona do kućne njege. Ovim preparatima, nakon bojanja, obnovit ćete unutarnju I vanjsku strukturu vlasi I to u trajanju do 60 dana.

Više »

Copyright © 2020. Tophair d.o.o